Forsikringssak

Forsikringssak


Har du vært utsatt for en ulykke? Blitt frastjålet noe, eller kanskje påført andre en skade? Heldigvis har jeg forsikring, tenker du kanskje...?

Forsikringskrav avslått: hva nå?


Stor blir skuffelsen når forsikringsselskapet avslår kravet ditt. "Dette dekkes ikke av forsikringsvilkårene", "Vi anser din handling som uakstom og vil derfor ikke dekke kravet", "Vi syns kravet er for høyt, våre beregninger løper til kun kr..." osv osv...


Ofte kan det oppleves som en vegg å stå i dialogen med forsikringsselskapene ene og alene. Ikke bare føler du deg urimelig behandlet, eller at du ikke blir trodd. Du sitter nærmest med en følelse av at forsikringsselskapene bevisst forsøker å snike seg unna nettopp det ansvaret du jo har betalt forsikringspremien for å ha en trygghet i.


Så hva gjør du når du møter veggen hos forsikringsselskapet og samtidig kanskje har et ansvar ovenfor en tredjepart? Eller ikke har råd til å erstatte alt det som ble stjålet fra deg...?Særlig om forsikringskrav


Dersom du har en forsikring, så er det heller ikke utenkelig at du samtidig har en rettshjelpforsikring innebygd i den avtalen.Dette innebærer at du kan få dekket en god del av utgiftene til advokatbistand, også i konflikt med ditt eget forsikringsselskap. Det er nemlig fritt advokatvalg i slike situasjoner og du trenger derved ikke å føle deg bundet til å benytte en av selskapets egne advokater i en tvist med selskapet.


Ta kontakt for en uforpliktende tilbakemelding.